QUI SOM

La nostra història

Can Carbó neix el 1991 amb la idea d’oferir un negoci artesà al poble i per al poble. La idea de crear una pastisseria, forn de pa i cafeteria surt de l’enginyós cap d’en Josep Maria Clua i la Miriam Pujol, els seus fundadors, creadors i propietaris. Els dos, van imaginar una gran fàbrica de dolços que finalment es va fer realitat.

Amb aquesta iniciativa sorgeix la primera botiga de Can Carbó, que se situa en el seu propi barri: el barri de Can Carbó, d’aquí el nom. Aquest barri era on hi havia tots els camps de pagès de l’avi de Miriam Pujol. Es troba a la Plaça Lluís Companys nº4.

En els seus inicis, darrere de la pastisseria es trobava l’obrador i les oficines, però a causa de problemes d’espai i que el negoci anava creixent any rere any, es va haver de traslladar a una nau industrial que es troba a la sortida de Lloret de Mar en direcció Vidreres.

L’any 2010, gràcies a la seva constància, el negoci es va ampliar i es va poder obrir una altra pastisseria. Està al centre de Lloret de Mar davant de l’església i es tracta d’una pastisseria- degustació que segueix la nostra estètica i els nostres valors. Disposa d’una terrassa a l’exterior per poder gaudir de les bones temperatures que trobem a la Costa Brava.

Finalment, l’estiu del 2014 s’ha obert una altra part dins la pastisseria del centre. Es diu Sa Carbonera i és una proposta gastronòmica, fresca i jove que ofereix tapes, montaditos i plats calents per dinar o sopar.

“Escull una feina que t’agradi i mai més hauràs de treballar”

Missió

L’equip de Can Carbó vol oferir als seus clients un producte artesà, casolà, de bona qualitat i fet amb ingredients totalment naturals relacionats amb el pa, la brioixeria i la pastisseria, oferint una gran varietat de productes.

Amb tot, sempre s’ha apostat per la innovació, pel bon tracte amb el client i tenint cura de tots els detalls possibles en el procés de producció, elaboració i exposició dels nostres productes.

Visió

Can Carbó es considera d’importància a Lloret de Mar gràcies al seu producte, la seva filosofia i les seves ubicacions. S’ha consolidat a la nostra Vila, amb l’objectiu d’anar millorant dia rere dia.

Valors

L’ambició de tot l’equip d’arribar al camí de l’excel·lència i i la innovació són dos dels aspectes que motiven cada dia.

Els principals valors són: rigor, esforç i dedicació. El contacte directe amb el públic, poder escoltar i atendre les necessitats dels nostres clients fa que creixem plegats.