Beneficis del pa d’espelta

pan de espelta corte

L’espelta és un dels cereals més antics i beneficiosos pel nostre organisme. Es tracta d’una varietat de blat tradicional que es cultiva des de fa més de 7.000 anys a regions com l’antiga Xina o l’Antic Egipte, i tot i que ha estat oblidada per les més recents generacions, el seu consum i popularitat està tornant a créixer.

I és que es tracta d’un cereal amb molts beneficis nutricionals: és summament ric en proteïnes (conté 8 tipus d’aminoàcids), minerals (fòsfor, ferro i magnesi) i vitamines. Però no només això, sinó que també destaca pel seu alt contingut en fibra i una aportació de carbohidrats més baixa que la majoria dels cereals.

L’espelta, tot i que porta gluten, té un percentatge molt més reduït que fa que sigui més fàcil de digerir. Amb un toc dolç, el seu sabor recorda una mica al de les nous.

És perfecte doncs per tothom que vulgui cuidar-se i escollir una opció de cereal més saludable que el blat comú. A més, és ideal gràcies al seu benefici nutricional i pot cuinar-se i presentar-se de diverses maneres.

A Can Carbó som experts en cuidar-nos i cuidar-te, i per això elaborem un pa de motlle d’espelta boníssim.

Prova’l, segur que et sorprendrà! 

Tags:

Author: admin

Deixa un comentari